Vælg en side
Om Zirkel Webbereau

Om Zirkel

Zirkel har en ambition om, at alle skal kunne eje en hjemmeside. Det skal ikke koste en formue, og det skal ikke være uoverskueligt at komme i gang. Mange har et ønske om at starte en blog, åbne en shop, have en CV profil eller en firmaprofil. Dog kan økonomi og opstart af en hjemmeside være en stor hindring:

  • Webbureauer og webhoteller har ikke altid en gennemskuelig pris. Folk bliver overrasket hvor meget de ender med at betale for en hjemmeside og føler sig bondefanget af smarte sælgere.
  • Den anden store udfordring er, hvordan kommer man i gang? Hvad skal man have af forudsætninger, hvis man selv vil lave en hjemmeside, fordi man ikke har råd til at betale en webdesigner?

Zirkel slår to fluer med et smæk. Vi har skræddersyet nogle løsninger, som er tilpasset alle behov, uden nogen skjult prissætning. Oveni kommer der vejledninger i form af introduktionsvideoer, der hjælper dig i gang med din hjemmeside - samt gratis support. Du kan være sikker på, at der ikke er mange, der byder på denne service i branchen! Vi kalder det Zirkel med kant.